Каструля-духовка розроблена таким чином, щоб готувати їжу без виділення пари та неприємних запахів.
 
За допомогою каструлі-духовки Ви зможете:
смажити м'ясо, рибу та овочі;
запікати м'ясо, овочі, сир, пекти хліб, піцу, бісквіти, торти й т.д.;
зберігати їжу теплою, розморожувати продукти та готувати панірувальні сухарі.
  

Температура всередині каструлі регулюється за допомогою збільшення або зменшення висоти полум'я конфорки під нею.
 
Максимальна температура, яка допустима для готування в каструлі-духовці – 280°С.

 


Увага!

Каструля-духовка може використовуватися тільки на газових плитах.
Переконайтеся, що полум'я конфорки знаходиться точно по центру каструлі, воно не дістає до обідка підстави та не обпікає стінки каструлі.
Перед установкою тарілки заповнити основу водою на 2/3 – до внутрішнього обідка.

 

 

 

 


Під час приготування кришка каструлі може сильно нагріватися. Не доторкатися до стінок каструлі під час приготування.

Для зняття кришки з каструлі використовувати при потребі прихватки.
Не додавати воду під час приготування.
По закінченню приготування, при знятті кришки, не переміщати каструлю та тарілку (внутрішню) до охолодження каструлі.

 

 


Для переміщення тарілки (внутрішньої) після охолодження каструлі використовувати тримач, що входить до комплекту.
Щоб запобігти ушкодженню покриття, не використовувати металеві предмети (лопатки) для перевертання їжі під час приготування.

 

 

 

 

 

Купити каструлю-духовку