1. Чим унікальний кухонний посуд Цептер (Zepter)?
Колекція високоякісного кухонного посуду від Цептер (Zepter) – це революційна комплексна система приготування їжі без використання солі, води чи олії, що дозволяє зберегти натуральний запах і смак продуктів, їх вітамінні та поживні інгредієнти.
Без зайвого жиру та калорій, посуд Цептер (Zepter) сприяє правильному харчуванню та здоровому способу життя.
ДИЗАЙН
Елегантний дизайн і безкінечна привабливість
Унікальна колекція посуду з нержавіючої сталі – це поєднання ексклюзивного дизайну Цептер (Zepter) і здорового способу приготування.
РУЧКИ
Ручки завжди залишаються холодними.
Їхня унікальна конструкція і легка вага забезпечують просте та безпечне використання посуду.
Ручка може використовуватися як підставка для кришки, що заощаджує місце.
Ручки витримують високу температуру, завдяки чому їх можна мити в посудомийній машині та використовувати в духовці при температурі до 225 °C.
Тепер на ручках кухонного посуду Цептер (Zepter) є витончений відмітний логотип "Z" – символ технологічних нововведень компанії Цептер (Zepter).
ТРЬОХШАРОВЕ ДНО
Кухонний посуд Цептер (Zepter) відповідає найвищим стандартам індустріального дизайну.
Він не лише має виключні технологічні переваги, але й забезпечує численні практичні та функціональні вигоди.
Технічна конструкція має істотне значення:
дно посуду Цептер (Zepter) виготовлено з трьох шарів спеціального сплаву. Ці шари призначені як для звичайного, так і для індукційного нагріву.
ІНДУКЦІЙНИЙ НАГРІВ
Індукційний нагрів відповідає потребам сучасних сімей, які ведуть активний спосіб життя.
Дно кухонного посуду має покриття з хромоферитної сталі.
При індукційному нагріві, за рахунок миттєвого нагріву шару хромоферитної сталі. значно скорочується час нагрівання.
Компанія Цептер (Zepter) інвестувала значні кошти в дослідницькі та конструкторські розробки, з метою винаходу найбільш інноваційного та високоякісного сплаву.
Цей новий високоякісний матеріал нагрівається швидше та гарантує абсолютно рівномірний нагрів дна як на газових, так і на електричних конфорках. Швидкий нагрів забезпечує енергозбереження за рахунок зменшення споживання тепла, знижуючи таким чином витрати на електроенергію.
Індукційний нагрів дозволяє готувати здорову їжу та значно економити час.
ТЕРМОКОНТРОЛЬ
Більше не потрібно знімати кришку, щоб перевірити, чи правильно та рівномірно готується їжа та ступінь її готовності.
Все, що потрібно зробити – це перевірити індикатор термоконтролера та час приготування.
Після цього слід зменшити ступінь нагріву.
Багатошарова конструкція дна та стінки посуду забезпечують продовження процесу приготування.
За рахунок енергії, накопиченої в термоакумулюючому дні, стрілка продовжує рухатися до тих пір, доки не досягне ідеальної температури для приготування.
ТЕРМОАКУМУЛЮЮЧЕ ДНО
Найважливіша частина комплексної системи приготування їжі Цептер (Zepter) – термоакумулююче дно, що дозволяє варити без води та смажити без олії.
Багатошарова конструкція і легкі метали, що використовуються, дозволяють посуду накопичувати, рівномірно та швидко розподіляти тепло.
Тепло від конфорки швидко передається від дна до стінок, не втрачаючи своєї інтенсивності, а потім рівномірно розподіляється по всьому посуді. Їжа не прилипає до стінок і дна посуду, а ручки залишаються холодними.
Дно витримує дуже високі температури без деформації.
Інструкції спеціального посуду Цептер
- 1. Кришка для скороварки Синхро-Клік Цептер (Zepter)
- 2. Цептер - Система
- 3. Каструля-духовка цептер(інструкія з використання)
- 4. Сковорідка Wok Цептер (інструкція з використання)
- 5. Садовий грилер цептер (інструкція з використання)
- 6. Новий миючий засіб CLEANSY для посуди цептер(опис)
- 7. Вакуумна система Ваксі (VacSy) – інструкція з експлуатації