3. Час приготування продуктів з кришкою Синхро-клік
3. Час приготування продуктів з кришкою Синхро-клік
Як тільки червоний стрижень піднімається, і Ви зменшуєте ступінь нагрівання плити, слід дотримуватися рекомендацій щодо тривалості приготування. Тривалість приготування наводиться орієнтовно та може трохи змінюватися для отримання найкращого результату, в залежності від властивостей продуктів, з яких готується та чи інша страва.
Рекомендований час приготування з Кришкою Синхро-Клік
Супи
Фасолевий (із замоченої фасолі) 15 – 20 хв.
Гороховий 10 – 15 хв.
Свіжі овочі 4 – 8 хв.
Манна каша 3 – 5 хв.
Вівсяний суп 3 – 4 хв.
Картопляний суп 4 – 6 хв.
Суп із сочевиці (із замоченої сочевиці) 8 – 10 хв.
М’ясний або курячий суп з овочами 8 – 10 хв.
Рисовий суп 8 – 10 хв.
Бульйон з яловичини 35 – 40 хв.
Курячий бульйон 25 – 35 хв.
Суп с макаронами 3 – 5 хв.
Суп з рисом і помідорами 8 – 10 хв.
Цибулевий суп 2 – 3 хв.
Основні страви
Овочева суміш 6 – 7 хв.
Сочевиця з беконом і картоплею 10 хв.
М’ясо з рисом по-сербськи 8 хв.
М’ясні страви
Гуляш 15 – 20 хв.
Смажене шматочками м’ясо 15 – 20 хв.
Баранина с горошком 15 хв.
Курча (в залежності від розміру) 20 – 25 хв.
Телятина (порізана шматочками) 6 хв.
Смажена телятина 15 – 20 хв.
Фрікасе з телятини 10 хв.
Теляча ніжка 15 – 20 хв.
Рагу з телятини з рисом 10 – 20 хв.
Ніжка індички 25 – 35 хв.
Відбивні з квашеною капустою та картоплею 8 – 10 хв.
Ростбіф 20 – 25 хв.
Рулети 15 – 25 хв.
Шинка (смажена) 20 – 25 хв.
Шинка (варена) 30 – 35 хв.
Смажена свинина 20 – 25 хв.
Свинна ніжка 35 – 45 хв.
Свинина каррі 10 – 15 хв.
Фаршироване жарке 35 – 45 хв.
Телячий і свинячий язик 20 – 25 хв.
Яловичий язик 50 – 60 хв.
Риба - Дичина
Буйабес, рибний суп по-прованськи 16 хв.
Риба, приготовлена на парі, з картоплею 6 -8 хв.
Риба в білому вині з овочами 6 хв.
Тушкована козяча ніжка 20 – 25 мин хв.
Рагу з дичини 15 – 25 хв.
Овочі
Цвітна капуста (в залежності від виду) 2 – 6 хв.
Цвітна капуста ціла 6 – 8 хв.
Боби 5 -7 хв.
Зелений горошок 2 – 3 хв.
Картопля почищена та нарізана 7 хв.
Картопля в мундирі 10 – 15 хв.
Каштани 5 – 8 хв.
Кольрабі, білий рис 4 – 6 хв.
Морква ціла 10 хв.
Морква нарізана 4 – 6 хв.
Фарширований перець 6 – 8 хв.
Гриби 5 – 8 хв.
Буряк 15 – 25 хв.
Капуста червона, білокачанна, савойська 5 – 7 хв.
Квашена капуста 8 – 10 хв.
Селера 15 – 25 хв.
Спаржа 7 – 8 хв.
Фаршировані помідори 2 – 3 хв.
Крупи та вироби з борошна
Манна крупа 3 -5 хв.
Картопляні галушки 8 – 10 хв.
Хлібні галушки 6 хв.
Макарони 3 – 5 хв.
Рисовий пудинг 10 хв.
Коричневий рис 15 – 20 хв.
Шліфований рис 10 хв.
Компоти
Яблучний компот 1 – 3 хв.
Абрикосовий, персиковий компот 3 хв.
Грушевий компот 3 – 6 хв.
Вишневий, сливовий компот 2 – 3 хв.
Компот із сухофруктів (цілих, попередньо замочених) 4 – 5 хв.
Фруктові соки
Ожина 15 – 20 хв.
Полуниця 5 – 10 хв.
Чорниця 5 – 10 хв.
Малина 5 – 10 хв.
Бузина 5 – 10 хв.
Чорна та червона смородина 10 – 15 хв.
Вишня звичайна 10 – 15 хв.
Виноград 15 – 20 хв.
Слива 10 – 15 хв.
Синхро-клік
- 2. Як користуватися скороваркою Синхро-клік. Основні правила успішного швидкого приготування в скороварках з «Синхро-клік»
- 3. Час приготування продуктів з кришкою Синхро-клік
- 4. Рецепти для скороварки – каструля і кришка Синхро-Клік Цептер (Zepter)
- 5. Запобіжні заходи при використанні кришки Синхро-клік
- 6. Догляд та чистка кришки Синхро-клік
- 7. Як розібрати кришку Синхро-клік
- 8. Правила безпеки при використанні кришки «Синхро-клік»
- 9. Як вчинити, якщо ... (кілька практичних порад)