3. Час приготування продуктів з кришкою Синхро-клік
 
Як тільки червоний стрижень піднімається, і Ви зменшуєте ступінь нагрівання плити, слід дотримуватися рекомендацій щодо тривалості приготування. Тривалість приготування наводиться орієнтовно та може трохи змінюватися для отримання найкращого результату, в залежності від властивостей продуктів, з яких готується та чи інша страва.
Рекомендований час приготування з Кришкою  Синхро-Клік
Супи
Фасолевий (із замоченої фасолі)    15 – 20 хв.
Гороховий    10 – 15 хв.
Свіжі овочі    4 – 8 хв.
Манна каша    3 – 5 хв.
Вівсяний суп    3 – 4 хв.
Картопляний суп    4 – 6 хв.
Суп із сочевиці (із замоченої сочевиці)    8 – 10 хв.
М’ясний або курячий суп з овочами    8 – 10 хв.
Рисовий суп    8 – 10 хв.
Бульйон з яловичини    35 – 40 хв.
Курячий бульйон    25 – 35 хв.
Суп с макаронами    3 – 5 хв.
Суп з рисом і помідорами    8 – 10 хв.
Цибулевий суп    2 – 3 хв.
Основні страви
Овочева суміш    6 – 7 хв.
Сочевиця з беконом і картоплею    10 хв.
М’ясо з рисом по-сербськи    8 хв.
М’ясні страви
Гуляш    15 – 20 хв.
Смажене шматочками м’ясо     15 – 20 хв.
Баранина с горошком    15 хв.
Курча (в залежності від розміру)    20 – 25 хв.
Телятина (порізана шматочками)    6 хв.
Смажена телятина    15 – 20 хв.
Фрікасе з телятини    10 хв.
Теляча ніжка    15 – 20 хв.
Рагу з телятини з рисом    10 – 20 хв.
Ніжка індички    25 – 35 хв.
Відбивні з квашеною капустою та картоплею    8 – 10 хв.
Ростбіф    20 – 25 хв.
Рулети    15 – 25 хв.
Шинка (смажена)    20 – 25 хв.
Шинка (варена)    30 – 35 хв.
Смажена свинина    20 – 25 хв.
Свинна ніжка    35 – 45 хв.
Свинина каррі    10 – 15 хв.
Фаршироване жарке    35 – 45 хв.
Телячий і свинячий язик    20 – 25 хв.
Яловичий язик    50 – 60 хв.
Риба - Дичина
Буйабес, рибний суп по-прованськи    16 хв.
Риба, приготовлена на парі, з картоплею    6 -8 хв.
Риба в білому вині з овочами    6 хв.
Тушкована козяча ніжка    20 – 25 мин хв.
Рагу з дичини    15 – 25 хв.
Овочі
Цвітна капуста (в залежності від виду)    2 – 6 хв.
Цвітна капуста ціла    6 – 8 хв.
Боби    5 -7 хв.
Зелений горошок    2 – 3 хв.
Картопля почищена та нарізана    7 хв.
Картопля в мундирі    10 – 15 хв.
Каштани    5 – 8 хв.
Кольрабі, білий рис    4 – 6 хв.
Морква ціла    10 хв.
Морква нарізана    4 – 6 хв.
Фарширований перець    6 – 8 хв.
Гриби    5 – 8 хв.
Буряк    15 – 25 хв.
Капуста червона, білокачанна, савойська    5 – 7 хв.
Квашена капуста    8 – 10 хв.
Селера    15 – 25 хв.
Спаржа    7 – 8 хв.
Фаршировані помідори    2 – 3 хв.
Крупи та вироби з борошна
Манна крупа    3 -5 хв.
Картопляні галушки    8 – 10 хв.
Хлібні галушки    6 хв.
Макарони    3 – 5 хв.
Рисовий пудинг    10 хв.
Коричневий рис    15 – 20 хв.
Шліфований рис    10 хв.
Компоти
Яблучний компот    1 – 3 хв.
Абрикосовий, персиковий компот    3 хв.
Грушевий компот    3 – 6 хв.
Вишневий, сливовий компот    2 – 3 хв.
Компот із сухофруктів (цілих, попередньо замочених)    4 – 5 хв.
Фруктові соки
Ожина    15 – 20 хв.
Полуниця    5 – 10 хв.
Чорниця    5 – 10 хв.
Малина    5 – 10 хв.
Бузина    5 – 10 хв.
Чорна та червона смородина    10 – 15 хв.
Вишня звичайна    10 – 15 хв.
Виноград    15 – 20 хв.
Слива    10 – 15 хв.