Сотейник QD, об'єм 2,7 л, 19х19 см, висота 13 см Цептер

Опис

Сотейник Quadra середній з двома ручками Цептер (Zepter)

Використовувані матеріали: нержавіюча сталь Хром / Нікель 18/10 (Cr / Ni 18/10, що не окислюється, не іржавіє, добре проводить тепло, володіє хімічною нейтральністю до будь-яких продуктів)

Виготовлено: Zepter-Італія

Форма цього посуду - широка каструля або висока сковорода.
Підходить для смаження і тушкування м'яса, птиці та риби, приготування густих супів, тефтелей, голубців, різотто, овочевого рагу, морепродуктів, Жерен або тушкованої картоплі, бобових.

Незвичайний дизайн не тільки радує око, але і дуже практичний в побуті - будь-яка господиня напевно оцінить зручність готування в квадратної посуді порційних страв - таких як млинці з начинкою, голубці, відбивні, котлети та ін. І робити це можна одночасно! Наприклад: у самому Гриллер - курча тютюну, а на другому рівні - комбіміска з будь-яким овочевим гарніром (заморожені овочі з рисом, цвітна капуста, болгарський перець).
 
Однак дизайн - не єдина перевага посуду Квадра. По всій поверхні дна Quadra-посуду розташовані чотиригранні пірамідки. Така конструкція ідеальна для різних способів приготування продуктів, особливо смаження. Бажання отримати м'ясо або птицю з апетитною підсмаженою скоринкою, як в духовці, на Гриллер фірми Цептер легко здійснимо.
 
Гриллер Квадро з однією ручкою зручний для зберігання, займає менше місця в холодильнику, на відміну від круглих сковорідок.
 
У квадратному Гриллер можна готувати як традиційно, так і за правилами Цептер: смажити, парити, або тушкувати, а так само використовувати квадратну комбі-миску, щоб зробити Цептер-систему для приготування кількох страв одночасно. Якщо необхідно приготувати квадратні, або прямокутні порційні шматки, то їх зручно розкласти тільки в квадратному Гриллер або сотейнику.

Нова лінія посуду Zepter Z-Line

Відео про Нову лінію посуду Zepter Masterpiece Cookware Z-Line з електронним управлінням.

1. Новий Zepter відмінний метал 316L

2. Нова форма корпусу посуду (можливість компактно встановлювати будь-які елементи посуду з однаковим діаметром один в одного і витягувати їх без зусиль)

3. Нова Zepter Кришка

4. Нові SMART- ручки (можливість в майбутньому змінювати їх колір)

5. Нове Термоакумулююче компактне дно Zepter (новий Z-дизайн)

6. Новий Радіоцифровий Zepter Термоконтролер

7. Новий пристрій дистанційного оповіщення
8. Нова Радіокерована Індукційна плита Zepter

Завдяки спеціальній конструкції і матеріалу, з якого виготовлений посуд Цептер (Zepter), можливе приготування здорової їжі без додавання води, жиру і солі. При цьому продукти зберігають природний колір, смак і аромат, а головне, в них зберігається максимально можливу кількість мікроелементів і вітамінів. Ви хочете правильно харчуватися і отримувати задоволення від приготування їжі значить посуд Цептер (Zepter) для Вас.
Посуд Цептер (Zepter) -прекрасний подарунок Вашим близьким!
З посудом Цептер (Zepter) Ваша кухня стане сучасніше і зручніше.