Ножі Felix відрізняються чудовою якістю і вишуканим дизайном.

Характеристики:

- Чудовий дизайн.
- Багатошаровість (до 220 шарів дамаської сталі).
- Традиційна ковальська ковка (до 2000 тонн).
- Загартування (від 1000 - до -80 градусів). Більш тонка ріжуча кромка (0.25 - 0.3 мм).
- Градус і кут скосу (30 градусів. Правило тут просте і зрозуміле. Чим менше кут заточування, тим легше ніж розрізає продукти.)
- Впізнаваність марки амбітними кухарями-любителями і професіоналами
- Висока твердість (до 62 од по Роквеллу).

Кухонні ножі колекції Olive - це вибір людей, що цінують в кухонних ножах абсолютно все: якість заточування, міцність сталі, зручність рукоятки і естетичне оформлення!