Вакуумна система Ваксі (VacSy) – інструкція з експлуатації.
1. VacSy – революційна вакуумна система
- Натуральна
- Здорова
- Ефективна
- Економна
- Термін зберігання продуктів збільшується в 3-5 разів, у порівнянні зі звичайним
- Зберігає вітаміни та поживні речовини
- Зберігає натуральний колір продуктів і захищає від сторонніх запахів
- Приносить більше задоволення натуральним ароматом і смаком
- Екологічний спосіб зберігання
- Оптимальні гігієнічні умови зберігання продуктів
- Можна мити в посудомийній машині та використовувати для приготування в мікрохвильовій печі
- Заморозьте, розморозьте, розігрійте та подавайте на стіл!
 


2. Інструкція – Готовність до зберігання, готовність до використання

Клапан Ваксі (VacSy)

Унікальна конструкція клапана на кришці Ваксі (VacSy) дозволяє видаляти повітря і перешкоджає його проникненню назад в контейнер.

- Положення VACUUM – дозволяє відкачувати повітря вакуумним насосом VacSy та запобігає його потраплянню назад в контейнер.

- Положення CLOSE – контейнер герметично закривається, зберігаючи природну свіжість продуктів.

- Положення OPEN – повітря потрапляє назад в контейнер, тепер його можна відкрити без зусиль.

1.    Покладіть їжу в контейнер і закрийте його кришкою Ваксі (VacSy).

2.    Поверніть регулятор, що крутиться, в положення VACUUM.

3.    Вставте насос VacSy і відкачайте повітря.

4.    Червоний світловий індикатор послужить сигналом про створення вакууму.

5.    Вийміть насос і поверніть регулятор у положення CLOSE. Тепер контейнер герметично закритий.

6.    Для відкриття контейнера поверніть регулятор у положення OPEN. У контейнер надійде повітря, і Ви зможете відкрити кришку.

A - Вакуумування VACUUM
B - Закрито CLOSE
C - Відкрито OPEN
D - Індикатор місяця
E - Індикатор дня
F - Клапан
G – Регулятор, що крутиться

Календарний механізм Ваксі (VacSy)

Всі кришки Ваксі (VacSy) мають вбудований календарний механізм, що дозволяє фіксувати дату вакуумування за допомогою індикаторів місяця і дня, завдяки яким Ви можете насолоджуватися їжею чудової якості.
Перевіряйте термін придатності завакуумованої їжі, не відкриваючи контейнерів і не відчуваючи незручності від необхідності писати дати на паперових етикетках. Календар Ваксі (VacSy) до ваших послуг: встановіть день вакуумування або термін придатності.